utleieprogram
Det komplette utleieprogram for tilhengere Hold orden på dine utleiehengere: Full oversikt på PC med egne fargekoder for reservasjon, utleieperiode, for sent innlevert, historikk og service.
boks til testing av lys på tilhengeren
Det har aldri vært enklere å sjekke tilhengerene!
Testeren er en selvstendig enhet, uten ekstra ledninger og eksternt batteri, som er svært enkel i bruk. Ta med testeren ut, sett den i kontakten på tilhengeren og sjekk lys, bremselys og blinklys.

Informasjon om vårt opplegg for forhandlere

Fordeler:

  • Ingen investering trengs
  • Ingen/liten teknisk kompetanse trengs, vi tar oss av opplæring, servicer etc!

Testbox

For å gjøre det lettere for forhandlere, så har vi produsert en testboks. Den  tester alle lys på en enkel og grei måte. Det er jo viktig at kunden leier en henger som er i god teknisk stand...

Utleieprogram

For å holde oversikt over kunder og utleie av hengere, så har vi fått laget et skreddersydd program for nettopp dette. Det er enkelt og oversiktlig, lav bruker terskel, og inneholder bare det som trengs av informasjon og funksjonalitet.

Vår hjemmeside

Vår hjemmeside er spesielt satt opp for å hjelpe kunder til en av våre forhandlere for å leie henger.Kunden kan reservere tilhenger på nettet.

Service på stedet - 2 ganger i året

Vår servicemann kommer innom 2 ganger i året, og foretar en sjekk. Mindre reprasjoner og deler fikses på stedet, og større jobber kan avtales. Dette sikrer deg som kunde så godt som 100% mulig utleietid med gode hengere.

Brosjyre

Last ned brosjyre her: leiehengeren_info.pdf  (filstørrelse: 6.8 MB)

Ta kontakt pr mail for å få tilsend prisliste

Priser

Våre priser er svært konkurransedyktige, ta kontakt for et tilbud!.